




Etter mer enn 100 år med produksjon og salg av matvarer har Fevang nå fullt fokus på utvikling av eiendommer. Det er litt av en historie.
Familien Fevang har lange tradisjoner med produksjon og salg av matvarer. Allerede i 1890 starter Petrine og Bernhard Fevang landhandel i Hof i Vestfold. Visstnok er det ingen som har så gode kjøttkaker som Petrine og Bernhard.
Margit og Bjarne Fevang etablerer landhandel på Solbergmoen. Fra en liten butikk på noen få kvadratmeter vokser den etterhvert med nytt bygg og flere hundre kvadratmeter gulvplass.
Ingrid og Børre Fevang blir aktivt med i driften. Dagligvareforretningen har en rivende utvikling og er på 1960- og 70-tallet en av distriktets mest moderne.
I 1970 blir eget pølsemakeri en realitet. Det startes 3 nye forretninger og Fevangfamilien driver på det meste 4 dagligvareforretninger i Drammensområdet.
Tidlig på 80-tallet blir dagligvareforretningene solgt og og en moderne kjøttbedrift etableres, med fokus på fårekjøtt, bacon og pålegg. Sønnene Bjarre, Ole, Martin og Lars kommer alle etterhvert med i bedriften.
Etter 2006 skjer det store endringer i konsernet. Fevang Kjøtt AS og Fevang Pålegg og Bacon AS blir solgt. Satsingen fremover vil være drift, utleie og utvikling av eiendom.
I kjelleren i Fevang-gården er det bygget et lite «museum» som viser vår historie gjennom mer enn 100 år.
Klikk på bildene under og få et historisk tilbakeblikk.